Tjenester

Våre kjerneområder er elektroinstallasjon, energimontasje, fiber, bredbånd, sikkerhet og kursvirksomhet. Vi har blant annet spesialisert oss på levering av ladestasjoner for el-biler, samt varmepumper for effektiv og lønnsom oppvarming av hus.

Datainstallasjon
Vi tilbyr komplette løsninger innen tele/datainstallasjoner i bolig og næringsbygg. Et godt planlagt datanettverk gir alle brukere sikker tilgang til felles ressurser, uavhengig av plassering.
Varmekilder
Elektriske varmekilder, som varmepumper og panelovner, er raske, effektive og krever minimalt med vedlikehold. I tillegg kan de fleste elektriske varmekilder kobles opp mot styringssystemer for full kontroll.
Smarthus
Gjør huset ditt smartere! I praksis betyr det at alle husets funksjoner er knyttet opp mot et styringssystem, f.eks på mobilen, som regulerer alt fra varme og ventilasjon, til lys og sikkerhetssystemer.
El-kontroller
Vi utfører brannforebyggende elkontroll av alle typer bygg, der du får tilstandsrapport av det elektriske anlegget, en oversikt over eventuelle feil og mangler, samt anbefalinger til forbedringer.
Boliginstallasjon
Vi foretar installasjon, service og rehabilitering av alle typer elektriske anlegg i både private boliger og næringsbygg. Vi prosjekterer i forkant og oppdaterer all lovpålagt dokumentasjon i boligmappa.no
Komfyrvakt
Nesten halvparten av alle branner skyldes komfyren. En komfyrvakt gir ekstra trygghet, og er et krav ved alle nye installasjoner. Komfyrvakten har både en timerfunksjon og vakt for overtemperatur.
Ladestasjon el-bil
Antall elbiler i Norge øker, og da er det viktig å ha en ladestasjon med en egen dedikert sikringskurs, som gir rask, enkel og sikker lading. Vanlig stikkontakt skal kun brukes unntaksvis, da det kan føre til overbelastning og varmgang. Med en fast ladestasjon der bilen parkeres slipper du også å håndtere en løs ladekabel morgen og kveld.
Bytte sikringsskap
Gamle sikringsskap kan være både upraktiske og brannfarlige, samt være til hinder for oppgraderinger på det elektriske anlegget. Med en pakkeløsning fra oss får du et oversiktlig sikringsskap og et trygt anlegg som inneholder moderne automatsikringer med jordfeilbryter.
Serviceavtale
Vi kan tilby trygghet til din bedrift, gjennom kontroll og kartlegging av det elektriske anlegget. Med vår serviceavtale får du bl.a. en fast montør og kontaktperson, 24 timers responstid, rabattert timepris i henhold til avtalens omfang og rabatterte priser på materiell og utstyr. I tillegg får du regelmessig profesjonell oppfølging av det elektriske anlegget av våre erfarne montører, samt nyttige råd og veiledning om effektivisering, energibesparelse og arbeidsmiljø.

Kontakt oss

karl
Karl Helgason
Daglig leder/installatør